dinsdag 2 augustus 2011

HELL'S KITCHEN !!

Ons vel begint alweer een mooi kleurtje te krijgen. De zon was hier vandaag dus ook weer in al zijn pracht en praal te bewonderen.

Deze ochtend was erg geen ontkomen meer aan. De uitgestelde training van zaterdag moest afgewerkt worden. Wij als sportievelingen zijn getraind om af te zien dus we zouden het wel overleven. Gelukkig bleek dit na afloop nog te kloppen ook. Er waren goeie dingen en er waren minder goeie dingen.

Het sleutelwoord voor de tijd die ons nog rest is "economy".  We moeten dus economischer proberen roeien. De boot minder doen dippen bij de uitpik is daar een voorbeeldje van. Wat kunnen we daar aan doen? Recht blijven zitten in plaats van als een zandzak neer te ploffen. Makkelijker gezegd dan gedaan als je in het heetst van de strijd bezig bent.
Gelukkig zit er heel wat economisch talent in de boot en hopelijk kunnen we dat talent ook effectief omzetten in pure winst. Daar draait het ten slotte allemaal om in de economie WINST. Greed is good zou Gekko zeggen.

Deze middag hebben we dan wat rustig gevaren om weer op onze positiven te komen.

ALs er iets goed is zeggen we het ook!
Er worden hier bergen verzet om onze wensen op voedsel vlak  zo goed als kan te vervullen. Bij deze alvast MERCI voor de reeds geleverde moeite en de nog te leveren moeite.

Ik zweet me hier ondertussen te pletter. De tegels waarop ik zit beginnen al te krullen van de vochtigheid. Ik denk dus dat het hoogtijd is om af te ronden.

cioa

2 opmerkingen:

  1. Amai, en is het ook een beetje eetbaar?
    Ik heb tijdens de stage van de juniors twee keer in Hazewinkel "gegeten" en ik begon je blogposts beter en beter te begrijpen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. s'middags beperken we de risicos door een broodmaaltijd te nuttigen en savonds wordt er moeite gedaan om het eten op een waardige manier klaar te maken.

    BeantwoordenVerwijderen